Posted on

TAHNIAH RILEKS CREW HACK KEMBALI PAGE OH MEDIA FM DARI HACKER INDON..!!

Assalamualaikum wbr….

Salam kekecewaan dan salam kebanggan buat semua cucu2 tok esah yang bace entry ini. Masih tiada kesempatan untuk blogwalking, bayangkan esok sudah mahu pulang ke kampus tapi satu persiapan pun tidak berjalan. Hati hancur luluh melihat kekalahan pasukan kebanggaan tadi. Apalah nasib…!!

Tok malas nak cerita banyak2 pasal bola, tapi tok nak cerita satu ceritera yang menjadi kebanggaan tok esah secara peribadi. Nak tahu apa dia??

Tahniah Hacker Rileks Crew Berjaya Hacked Kembali Page Oh Media FM dari Hacker Garuda, Indon…!!

Kalau korang tak tahu, sebelum ni page Oh Media FM dah kena hacked oleh hacker dari Indon yang menggelarkan diri sebagai GARUDA. Kalau hacker yang berniat baik tak pe lah jugak, ini tak..!!

Buat penghinaan lagi kepada negara Malaysia. Nak tunjuk bukti boleh jer..!!

Okeh, tu post status yang hacker Indon yang kurang asam sibuk menghina Negara Malaysia. Melakukan provokasi yanbg tak kesudahan. Ramai yang tak berpuas hati dan meminta pihakHacker Rileks Crew tolong dapatkan kembali page oh media fm tu.

Tahniah Rileks Crew..!!

Image 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s